Gyermekprogramok egész nap!

A gyermek számára az első nagy ajándék a kerékpár, ezért a legapróbb kerékpárosokról sem feledkezünk meg a 3. K&H olimpiai kerékpáros napon. Szeptember 2-án egész napos programkavalkáddal várjuk őket az 56-osok terére.

Különböző nehézségű akadálypályákkal és ügyességi vetélkedőkkel várunk minden korosztályt! Az óvodás pályán a 4-5, évesek lufik között szlalomozhatnak a kicsik, az általános iskolás gyerekek biztonságosan kialakított fából , földből épített akadálypályát próbálhatnak ki.

Tanulj meg közlekedni a KRESZ suli segítségével!

Egy speciálisan az óvodás / kisiskolás korosztálynak megfelelő, az eredetivel pontosan megegyező működésű folyópályás, nyomógombos gyalogátkelő berendezéssel várjuk a gyermekeket! A legkisebbeknek lehetôségük lesz a szabályos és biztonságos áthaladást egy valósághű, de következmények nélküli forgalmi szituációban.

Nincs szükség a saját bringádra! A helyszínen rendelkezünk a pálya kipróbálásához, használatához szükséges eszközökkel, „járgányokkal” (roller, futóbringa, kismotor, kis bicikli).

A nap folyamán többször is fellépnek a Gizmo Freestyle show és Triál Show bringásai, hogy elképesztő trükköket mutassanak be a mobilboxon. A bemutató során a gyermekek bátorságát is teszteljük!