Elindult az online regisztráció a 3. K&H olimpiai kerékpáros napra!

Szeptember 2-án bringázni csábítunk kicsiket és nagyokat! Túra, közös tekerés, tesztpályák és számos extrém bringa a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap kínálatában.

Járd be a főváros legszebb részeit a 15 pontból álló budapesti bringatúrán! A túrát bármelyik helyszínen indíthatod, az ellenőrző pontok 9 és 14 óra között várnak téged. Családi programként kettő, akár három pont érintése is szép teljesítmény lehet, azonban több, mint 40 km-t is bringázhatsz, ha bejárod a túra minden ellenőrzési pontját!

Az idei esemény újdonsága a közös tekerés a paralimpiai sikerekért. A 12 órakor rajtoló túra útvonala a Városliget hűs lombjai alatt vezet végig. A rajt helyszíne az 56-osok terén található emlékmű lesz, majd a megtett 3,5 km-es táv után szintén az emlékmű elé érkezik vissza.

A közös tekerés a paralimpiai sikerekért, valamint a budapesti bringatúra minden résztvevő számára ingyenes. Amennyiben szeretnéd hazavinni az esemény hivatalos pólóját és a támogatók ajándékait tartalmazó csomagunkat is, regisztrálj!

A regisztráció díja:

  • előzetes regisztráció esetén 800 Ft, érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal 600 Ft
  • az esemény napján a helyszínen 1000 Ft, érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal 600 Ft

Regisztrálni személyesen augusztus 3-ig tudsz az eseményt szervező BSI Nevezési Irodájában (1138, Budapest, Váci út 152-156.) munkanapokon 9:00-17:00-ig, legkésőbb augusztus 31-ig, postai úton már csak augusztus 24.-ig.

Már online is regisztrálhatsz!

Regisztrálni már az eseményt szervező BSI online nevezési rendszerén keresztül is tudsz. Az online felület csak elnevezésében tartalmaz nevezést, regisztrációddal kizárólag a regisztrációs csomagra fizetsz elő. Online regisztrálni augusztus 30-ig tudsz.

Mit tartalmaz a regisztrációs csomag?

Az esemény hivatalos pólója mellett átveheted a támogatóink ajándékait is.