Online nevezés

A 9. K&H mozdulj! kerékpáros nap, Gárdony eseményre néhány kattintással benevezhetsz az eseményt szervező BSI online rendszerének segítségével!

Határidő: 2020. május 28.

Rövid regisztráció után nevezésedet leadhatod az eseményt szervező BSI online nevezési rendszerén keresztül is. Biztonságos rendszer, évente közel 50.000 résztvevőnk nevez ilyen módon. A nevezési díj kifizetését bárhonnan elintézheted Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard vagy American Express kártyákkal.

Kezdhetjük?

Ha már neveztél a BSI valamelyik korábbi eseményére online, akkor nem kell mást tenned, mint bejelentkezni, kiválasztani a 9. K&H mozdulj! kerékpáros nap Gárdony eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon teljesíteni a fizetést.

TOVÁBB AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓS FELÜLETRE>>

Ha még nem jártál ezen az oldalon korábban, válaszd az “először járok itt, ezért regisztrálok most!” gombot! Pár kattintás, és máris beléphetsz az online nevezési rendszerünkbe. Sikeres regisztráció után jelentkezz be, válaszd ki a 9. K&H mozdulj! kerékpáros nap eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon teljesíteni a fizetést.

Fontos, hogy a rendszerben helyesen szerepeljen az emailcímed, mert jelentkezésed sikerességéről erre a címre küldjük a visszaigazoló levelünket.  A visszaigazoló levélben szereplő kódra szükséged lesz, amennyiben eszközös órára szeretnél jelentkezni.Online rendszerrel kapcsolatos problémádat itt jelezheted:

BSI Nevezési Iroda
Tel: (06 1) 220 82 11, 06 20 965 1966
Fax: (06 1) 273 0936
E-mail: nevezes@futanet.hu