K&H olimpiai kerékpáros nap Budapest

A „minden, ami kerékpár” mottó jegyében közel 100 különböző kerékpáros program és bemutató várta az érdeklődőket a 2012. szeptember 2-i 3. K&H olimpiai kerékpáros napon. A városi kerékpározás népszerűsítéseként közel kétezren vágtak neki a 15 ellenőrzési pontból álló budapesti bringatúrának. Az eseményen újdonságaként délben egy közös tekerésre gyűltek össze a az esemény résztvevői,  ahol a paralimpiai sikerekért szurkolva egy tiszteletkört tettek a Városliget hűs lombjai alatt. A mezőnyhöz csatlakoztak a 2012- es Londoni Olimpia magyar bajnokai is, többek között Kammerer Zoltán, Kökény Roland, valamint a helyikerékpáros Parti András is. Az esemény részletes beszámolója itt olvasható >>

Ha érdeklődsz a kerékpározás világa iránt, ha érdekel minden, ami kerékpár – akkor idén se hagyd ki a K&H olimpiai kerékpáros napot Budapesten! 2012-ben harmadik alkalommal kerül megrendezésre az esemény, ahol az egész napos program kavalkád mellett egy 15 pontból álló budapesti bringatúrán is részt vehetsz, valamint közösen tekerhetünk 3,5 km-t a paralimpiai sikerekért is.

Időpont: 2012. szeptember 2.

  • programok a téren 9:30-tól
  • budapesti bringatúra 9-15 óra között (az ellenőrző pontok 14 óráig tartanak nyitva)
  • közös tekerés a paralimpiai sikerekért rajt 12 órakor

Helyszín: Budapest, 56-osok tere

Programfüzet: letölthető ITT

Újdonság! Az esemény részeként idén megrendezésre kerül a közös tekerés a paralimpiai sikerekért a Városligetben. A túra útvonala a Városliget hűs lombjai alatt vezet végig.

Táv: 3,5 km

Rajt: 12 óra, 56-osok tere

Cél: 56-osok tere

Nevezés

a túrán való részvétel teljesen ingyenes, előzetes jelentkezésre nincs szükség

Nyereménysorsolás

amennyiben szeretnél részt venni a 13 órakor kezdődő nyereménysorsoláson, jelentkezz 12:45-ig az 56-osok terén felállított Központi sátorban. A nyereménysorsoláson való részvétel ingyenes, mindössze egy jelentkezési lapot kell kitöltened.

Útvonal:

A 3,5 km-es táv az alábbi helyszíneket érinti: 56-osok tere – Olof Palme sétány – Kós Károly sétány – Városligeti körút – Zichy Mihály út – Olof Palme sétány – Városligeti körút – Dózsa György út – 56-osok tere

Tekerj együtt az olimpikonokkal!

A közös tekerés mezőnyéhöz csatlakoznak a 2012-es Londoni Olimpiai hazai bajnokai is, együtt bringázik velünk Kökény Roland aranyérmes kajakozónk, Parti András hegyikerékpáros, Káté Gyula és Harcsa Zoltán ökölvívók és Kammerer Zoltán kajakozó.

A mezőny felvezetőjeként velünk tart Moldvai Tibor Miklós ex-motorversenyző, szakíró is, aki elhozza Magyarország legöregebb üzemképes kerékpárját, amely még kardán meghajtású és tökéletes működik, valamint Halápi Sándor kétszeres velocipéd világbajnok is.

Jelentkezz a budapesti bringatúrára a 15 különböző ellenőrző pont egyikén, érints minél több ellenőrzési pontot, majd csatlakozz a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap programjaihoz az 56-osok terén!

Nevezés

a budapesti bringatúrán való részvétel ingyenes, előzetes nevezésre nincs szükség.

Pecsétgyűjtés

a túra megkezdésénél tiéd lesz az esemény programfüzete, amelybe minden ellenőrző pont érintésével egy újabb pecsétet gyűjthetsz. Keress fel minél több pontot, hisz annál nagyobb eséllyel indulj a nyereménysorsoláson! Ugyanis azok között a túrázók között, akik 12:45-ig leadják jelentkezési lapjukat az 56-osok terén található Központi sátorban értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Útvonal

nézd meg a város mely pontjain csatlakozhatsz a túrához! A budapesti bringatúra ellenőrző pontjait és útvonalát itt találod >>

Ellenőrző pontok

  • az ellenőrző pontok 9 és 14 óra között várják a túrázókat
  • a túralap átvétele után mindenki egyénileg, saját tempójában és a maga által választott ellenőrzési pontok érintésével (hosszabb vagy rövidebb kerékpáros útvonalon) juthat el az 56-osok terére, a további programokra.
  • a budapesti bringatúrán akár 40 km-et is tekerhetsz, részletek >>
  • a túráról legkésőbb 15 óráig kell visszaérni az 56-osok terén felállított Központi sátorhoz

Nyereménysorsolás

amennyiben szeretnél részt venni a 13 órakor kezdődő nyereménysorsoláson, jelentkezz 12:45-ig az 56-osok terén felállított Központi sátorban. A nyereménysorsoláson való részvétel ingyenes, mindössze az esemény programfüzetében található jelentkezési lapot kell kitöltened. A sorsolás után a budapesti bringatúra szabadon folytatható.

Minden, ami kerékpár!

2012-ben harmadik alkalommal várjuk a kerékpározás szerelmeseit az 56-osok terére, ahol egész nap bemutatók, tesztpályák, versenyek és kiállítók várják az érdeklődőket.

A programok és kiállítók fél 10-től látogathatók a téren.

Programok a téren:
• különleges és retro kerékpárok: Bringanti, a Velocipész, Halápi Sándor 2x-es velocipéd világbajnok, Magyarország legöregebb üzemképes kerékpárja, kispolák-riksa
• extrém szakágak: BMX flatland
MTB gyorsasági verseny
gyermek programok és tesztpályák
Gizmo Freestyle Show
Triál Show
ART sátor
Designbikes – városi kerékpárok minden stílusban, egyedi vázak, saját tervezések
kerékpáros szervezetek
Triál Suli
3G Stepperbike
kerékpár szerviz
országúti csapatok
• MTB csapatok: Focus, Hauser, Gödöllői KSC
KRANK Fusion™ sátor
Kerékpáros Rendőri Egység
GoMobility – teszteld a jövő innovatív megoldásait!

A közös tekerés a paralimpiai sikerekért, valamint a budapesti bringatúra minden résztvevő számára ingyenes. Amennyiben szeretnéd hazavinni az esemény hivatalos pólóját és a támogatók ajándékait tartalmazó csomagunkat is, regisztrálj!


A regisztráció díja:

  • előzetes regisztráció esetén 800 Ft, érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal 600 Ft
  • az esemény napján a helyszínen 1000 Ft, érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal 600 Ft

A regisztrációs csomag tartalmazza:

  • az esemény hivatalos pólóját
  • az esemény támogatóinak ajándékait

A regisztráció módjai és határideje:

ITT TALÁLHATÓ >>

Nyereménysorsolás a budapesti bringatúrán résztvevők között

amennyiben szeretnél részt venni a 13 órakor kezdődő nyereménysorsoláson, jelentkezz 12:45-ig az 56-osok terén felállított Központi sátorban. A nyereménysorsoláson való részvétel ingyenes, mindössze az esemény programfüzetében található jelentkezési lapot kell kitöltened. A sorsolás után a budapesti bringatúra szabadon folytatható. Minél több pecsétet gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereménysorsoláson!
• részt veszel a sorsoláson, ha: a jelentkezési pontról egyenesen az 56-osok terére tekersz, és ott a központi sátorban leadod a lepecsételt (összesen 2 pecsét) és kitöltött túra igazolólapodat.
• dupla eséllyel veszel részt a sorsoláson, ha: a jelentkezési ponton kívül legalább további  1 (maximum 7, összesen 3-9 pecsét) pecsételési pontot érintesz, ezután az 56-osok terére érkezel, és ott a Központi sátorban leadod a lepecsételt és kitöltött túra igazolólapodat.
• háromszoros eséllyel veszel részt a sorsoláson, ha: a jelentkezési ponton kívül legalább további  8 ( (összesen legalább 10 pecsét) pecsételési pontot érintesz, ezután az 56-osok terére érkezel, és ott a Központi sátorban leadod a lepecsételt és kitöltött túra igazolólapodat.

Nyereménysorsolás a közös tekerés a paralimpiai sikerekért esemény résztvevői között

amennyiben szeretnél részt venni a 13 órakor kezdődő nyereménysorsoláson, jelentkezz 12:45-ig az 56-osok terén felállított Központi sátorban. A nyereménysorsoláson való részvétel ingyenes, mindössze egy jelentkezési lapot kell kitöltened.  

Vegyél részt mindkét sorsoláson!

amennyiben leadod a  közös tekerés nevezési lapját, valamint a lepecsételt és kitöltött budapesti bringatúra igazolólapodat is 12:45-ig a Központi sátorban, részt veszel mindkét esemény nyereménysorsolásán.

Nyeremények:

A 3. K&H olimpiai kerékpáros nappal kapcsolatos kérdéseiddel keresd az eseményt szervező BSI Nevezési Irodáját az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Szervezéssel kapcsolatos kérések, kérdések – BSI

Telefon: (06 1) 273 09 39

Fax: (06 1) 273 09 36

Levél: info@futanet.hu

Nevezéssel kapcsolatos kérések, ügyintézés – BSI Nevezési Iroda

Telefon: (06 1) 220 82 11

Mobil: (06 20) 965 19 66 (események hétvégéjén is ezen a telefonon lehet információt kérni)

Levél: nevezes@futanet.hu

On-line nevezéssel kapcsolatos problémák

Levél: onlinenevezes@futanet.hu

Cím: 1138 Budapest, Váci út 152-156. (M3 Forgách utcai megállójánál, a Váci út Duna felőli oldalán, a McDonald’s épületével szemben.)


Nagyobb térképre váltás