Minden, ami ART!

Minden, ami a stílusos kerékpározáshoz elengedhetetlen – azzal találkozhatsz a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap ART sátrában.

A Recycle Mission Hungary „küldetése”, hogy a környezetünkben folyamatosan termelődő hulladékból új tárgykultúrát alakítsanak ki. A különböző minőségű nyersanyagok nagyon sokféle megközelítést tesznek lehetővé a recycling design tárgyaktól a társadalmi vonatkozású tevékenységekig. Fontos számukra, hogy a megszerzett tudást és gyakorlatot a legszélesebb körben bemutassák, megtanítsák. Kiállító sátrukat idén is érdemes lesz felkeresni: próbáld ki, hogyan lehet kerékpár alkatrészekből divatos ékszereket, kerékpárgumiból kiegészítőket készíteni!

Idén is készülnek majd egyedi bringaportrék, azaz megörökítünk Téged és kedvenc négykerekűdet egy vidám karikatúrán. Az ART sátor művészei ingyen készítik el  a képet, amint  a bringáddal pózolsz.

A Múzeum sátorban megismerhetitek a hazai kerékpározás történelmét, kiemelkedő alakjait,  megcsodálhatjátok azokat a kerékpárokat, amelyeken réges-régen bajnoki címeket nyertek a magyar  kerékpárosok, és találkozhattok a hazai kerékpáros világ nagyjaival.