Kerékpáros egyesületek a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap kiállító között

Keresd fel vasárnap a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap kiállítói között a hazai kerékpáros élet szervezeteit is:

Találkozhattok a Kerékpáros Magyarország Szervezetével (KMSZ), amelynek infrastruktúra munkacsoportja – a  Bringaút Egyesület a vezetésével – örömmel nyújt segítséget a kerékpáros fejlesztésekhez szükséges civil szakértői tevékenységben, a tervek átvizsgálásában, illetve a megfelelő támogató nyilatkozat kiadásában.

A Városi Biciklizés Barátai Egyesület (VBB) célja a mindennapi kerékpározás, mint környezetbarát közlekedési mód népszerűsítése, valamint hozzájárulás egy kerékpárosok, gyalogosok, mozgásukban korlátozottak számára barátságos légkör megteremtéséhez a fővárosban és az országban. A VBB küzd a városlakókat érő környezeti ártalmak ellen és egy a lakosság egészséges környezethez, természethez való jogát a gyakorlatban is elismerő kormányzati és önkormányzati közlekedéspolitikáért. Az Egyesület közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezetünk pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.

A Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetsége Magyarországon elsőként – ez idáig egyetlen szövetségként – fogja össze azokat a turistákat, akik kerékpárral járják a természetet itthon és külföldön. Az MKTSZ Magyarország 14 megyéjében, és a fővárosban rendelkezik tagszervezetekkel, melyekben közel 3000 sporttárs kerékpározik.

Az egyesületek mellett számos érdekes programmal várunk benneteket 9 és 15 óra között az 56-osok terén, a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap helyszínén!