Országúti csapatok érkeznek a 3. K&H olimpiai kerékpáros napra!

A hazai országúti és mountain bike szakágak legjobb csapatai érkeznek vasárnap a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap helyszínére, az 56-osok terére!

Találkozhatsz a Close2 – Carrera – Gi-Esse csapatával, akik tavaly Lovassy Krisztián révén újabb 2 Europe Tour győzelmet arattak. A csapat sátránál lehetőség lesz megismerkedni kerekeseikkel, szponzoraikkal, megvásárolhatóak lesznek mezek, kerékpárok illetve egyéb kiegészítők.
Ismerkedjünk meg a csapattal:

Érkezik a Szegedi Kerékpáros Sport Club, amelynek versenyzői 2010-ben 28, 2011-ben 48 versenyen vettek részt. Összesen 46 arany, 35 ezüst és 31 bronzérmet szereztek. Kerékpárosaik külföldön is rendszeresen indultak versenyen, Master és amatőr korcsoport Olaszországban, U19-es versenyzők Szerbiában, míg Illich Márk Németországban versenyzett.

Megismerhetitek a hazai Merida Maraton Team CST tagjait. A klub több, mint 10 éve van jelen a magyar hegyikerékpáros hobbi-, és versenycsapatok között.

Érdemes lesz ellátogatni a KSI SE Kerékpáros szakosztályának sátrához is, hiszen az 1963 óta sikeresen működő egyesület a hazai utánpótlás-nevelés egyik legismertebb fellegvára, amely története során számos Olimpiai-, Világ- és Európa-bajnokot nevelt.