GoMobility – teszteld a jövő innovatív megoldásait!

Ma egy átlagos városi út nem haladja meg a 3,5 km távolságot; ez a távolság a személyautón és a tömegközlekedésen kívül számos más közlekedési eszközzel teljesíthető – ismerd meg és teszteld a jövő innovatív megoldásait a 3. K&H olimpiai kerékpáros napon a GoMobility sátránál!

Az 56-osok terén 9:30-tól megtekintheted az E-bike-t, a városi közlekedési problémák legújabb megoldását, amely megtartva a kerékpározás élményét páratlanul energia hatékony és olcsón üzemeltethető jármű: mindössze egy csésze kávé lefőzésének energiaigénye 10km-en, nagyjából 20Ft-os költséggel!

Egyik személyes kedvencünk az E-Trikke, amely a carving síeléshez hasonló mozdulatokkal működtethető – szintén kint lesz az eseményen.

Próbáld ki a világ első, ultrakönnyű elektromos kerékpárját, a Yike Bike-t, amelynek váza mindössze 15 másodperc alatt összehajtható és beépített lámpáinak köszönhetően biztonságos vezetést garantál.

Íme egy kisfilm a Yike Bike egyedi mozgásáról:

A téren cirkál majd a Pannonrider Velomobil is, amely nem más, mint egy burkolattal ellátott rekumbens (azaz fekvő) kerékpár, amely az aerodinamikus külsejének köszönhetően azonos mennyiségű befektetett energiával, a hagyományos kerékpárnál 35-65%-kal nagyobb sebességre képes emberi meghajtással. Kapható elektromotoros és mechanikus kivitelben is, és könnyedén napcellákkal tölthető.

Emellett tekerhetsz tandemmel, a gyermekek számára pedig gokarttal is készülnek a Go Mobility standján.

Ne hagyd ki a nyereménysorsolást!

Amennyiben részt veszel a közös tekerésen vagy a budapesti bringatúrán, és 12:45-ig leadod nevezési lapodat az esemény helyszínén felállított Központi sátorban, részt veszel a 13 órakor kezdődő nyereménysorsoláson, amelyen a GoMobility ajándékait is megnyerheted:1 db exkluzív YikeBike tesztelési lehetőséget a Margitszigeti Atlétikai Centrum futópályán, valamint 1 db kölcsönzési bérletet 10 000Ft értékben a Margitszigeti Go Mobility alternatív járműkölcsönzőbe (tetszőleges járművekre).

A GoMobility járműveiről többet is megtudhatsz weboldalukon: www.gomibility.eu

A nyereménysorsolás részleteiről többet megtudhatsz az eseménykiírás Nyereménysorsolás menüpontjában.