Újabb értékes nyeremény a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap résztvevőinek!

Ne felejtsd el, hogy szeptember 2-án a 3. K&H olimpiai kerékpáros napon nem csak az 56-osok terén várnak programok, hanem részt vehetsz egy közös tekerésen is paralimpiai sikerekért a Városligetben, valamint egy 15 pontból álló budapesti bringatúrán is a fővárosban. A két esemény esemény résztvevői ingyenes vesznek részt a 13 órakor kezdődő nyereménysorsoláson!

Újabb értékes nyeremény a sorsolás résztvevőinek!

A bánki Tó Wellness Hotel jóvoltából egy kétszemélyes wellness hétvégét is kisorsolunk a jelentkezési lapjukat időben leadott bringások között! A Tó Wellness Hotel számos sportolási lehetőséggel várja pihenni vágyó vendégeit: a közelben lehetőség van csónakázni a Bánki tavon, bicikli túrázni, horgászni, sétarepülni, vagy ellátogatni a közeli élményparkba.

Hogyan vehetsz részt a sorsoláson?

9 órától indul a budapesti bringatúra, amely a főváros 11 kerületében 15 pontot köt össze. Válaszd a lakóhelyedhez legközelebbi pontot, majd járd be akár az összes ellenőrzési pontunkat! Minél több pontot érintesz, annál nagyobb eséllyel indulsz a 13 órakor kezdődő nyereménysorsoláson, amelynek fontos feltétele, hogy 12:45-ig leadd jelentkezési lapodat az esemény helyszínén, az 56-osok terén felállított Központi sátorban.

Megduplázod nyerési esélyeidet, amennyiben a a jelentkezési pontodon kívül még egy ellenőrzési pontot érintve érkezel az 56-osok terére, illetve meg is triplázhatod az esélyedet, amennyiben legalább további  8 kijelölt ponton pecsétet gyűjtesz, és így érkezel 12:45-ig az 56-osok terére.

Ha nem szeretnél sokáig távol maradni a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap programjaitól a téren, válaszd az idei év újdonságaként megrendezésre kerülő közös tekerést a paralimpiai sikerekért a Városligetben. A pontban délben rajtoló mezőny a Városligetben tesz  meg egy 3.5 km-es távot, majd ugyanide a térre is érkezik vissza. A közös tekerés résztvevői szintén részt vesznek a sorsoláson, amennyiben 12:45-ig kitöltik a jelentkezési lapot a Központi sátorban.

Várunk szeptember 2-án az 56-osok terén, ahol kint lesz minden, ami kerékpár, és számos nyeremény is!