Nyerj kétszemélyre szóló hétvégét a herceghalmi Abacus Business&Wellness Hotelbe!

A mozgás öröme mellett tiéd lehet egy álomhétvége is! Bringázz velünk szeptember 2-án a budapesti bringatúrán, vagy jelentkezz a 3,5 km-es közös tekerésre a paralimpiai sikerekért a 3. K&H olimpiai kerékpáros napon, és akár  Te is lehetsz az a szerencsés, aki másodmagával pihenhet a herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotelben.

Mit kell tenned mindezért?

Tarts velünk szeptember 2-án a délben kezdődő 3,5 km-es közös tekerésre a paralimpiai sikerekért, vagy fedezd fel fővárosunk legszebb pontjait két keréken a budapesti bringatúrán! A két program közül bármelyiket választhatod, sőt akár mindkettőn részt vehetsz. Az a fontos, hogy 12:45-ig add le az esemény programfüzetében található jelentkezési lapodat az 56-sok terén felállított Központi sátorban, így részt veszel a 13 órakor kezdődő nyereménysorsoláson!

Jó tudnod, hogy minél több pontot érintesz a budapesti bringatúrán, annál nagyobb eséllyel indulsz a sorsoláson.

• részt veszel a sorsoláson, ha: a jelentkezési pontról egyenesen az 56-osok terére tekersz, és ott a központi sátorban leadod a lepecsételt (összesen 2 pecsét) és kitöltött túra igazolólapodat.
• dupla eséllyel veszel részt a sorsoláson, ha: a jelentkezési ponton kívül legalább 1 további (maximum 7, (összesen 3-9 pecsét) pecsételési pontot érintesz, ezután az 56-osok terére érkezel, és ott a Központi sátorban leadod a lepecsételt és kitöltött túra igazolólapodat.
• háromszoros eséllyel veszel részt a sorsoláson, ha: a jelentkezési ponton kívül legalább 8 további ( (összesen legalább 10 pecsét) pecsételési pontot érintesz, ezután az 56-osok terére érkezel, és ott a Központi sátorban leadod a lepecsételt és kitöltött túra igazolólapodat.

Vegyél részt mindkét sorsoláson!

Amennyiben részt veszel a közös tekerésen a paralimpiai sikerekért és a budapesti bringatúrán is, mindkét sorsoláson részt veszel! Ehhez nem kell mást tenned, mint leadni a közös tekerés nevezési lapját, valamint a lepecsételt és kitöltött budapesti bringatúra igazolólapodat is 12:45-ig a Központi sátorban.