Több, mint 40 km-t tekerhetsz a budapesti bringatúrán!

A 3. K&H olimpiai kerékpáros nap részeként idén is várjuk a városi kerékpározás szerelmeseit a budapesti bringatúrára. A túrához a főváros 11 kerületében felállított 15 ellenőrző pont bármelyikén csatlakozhatsz. A te döntésed, mennyit tekersz! A budapesti bringatúra pontjai kerékpáros utakon könnyen összeköthetők, azonban kötelező útvonal nincs. Javasolt útvonalat idén is találsz majd az ellenőrző pontokon, valamint az esemény programfüzetében.

Családi programként kettő, akár három pont érintése is szép teljesítmény lehet, azonban a budapesti bringatúrán több, mint 40 km-t is bringázhatsz, ha bejárod a túra minden pontját!

Nézzük az ellenőrző pontok pontos helyét:


K&H olimpiai kerékpáros nap 2011 nagyobb térképen való megjelenítése

A budapesti bringatúra ellenőrző pontjain 9 és 14 óra között lehet pecsétet gyűjteni, az 56-sok terére pedig egészen 15 óráig várjuk a túrázókat.

Minél több pecsétet gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereménysorsoláson!

Azok között a túrázók között, akik 12:45-ig leadják nevezési lapjukat az 56-sok terén felállított Központi sátorban, még ajándékokat is kisorsolunk!
• részt veszel a sorsoláson, ha: a jelentkezési pontról egyenesen az 56-osok terére tekersz, és ott a központi sátorban leadod a lepecsételt (összesen 2 pecsét) és kitöltött túra igazolólapodat.
• dupla eséllyel veszel részt a sorsoláson, ha: a jelentkezési ponton kívül legalább 1 további (maximum 7, (összesen 3-9 pecsét) pecsételési pontot érintesz, ezután az 56-osok terére érkezel, és ott a Központi sátorban leadod a lepecsételt és kitöltött túra igazolólapodat.
• háromszoros eséllyel veszel részt a sorsoláson, ha: a jelentkezési ponton kívül legalább 8 további ( (összesen legalább 10 pecsét) pecsételési pontot érintesz, ezután az 56-osok terére érkezel, és ott a Központi sátorban leadod a lepecsételt és kitöltött túra igazolólapodat.

Ne felejtsd el, 12 órakor közös tekerés a paralimpiai sikerekért a Városligetben! A budapesti bringatúra előtt, esetleg annak részeként teljesíts a 3,5 km-es távot, amelynek a rajt helyszíne az 56-osok terén található emlékmű lesz, majd a megtett kör után szintén az emlékmű elé érkezik vissza.

Vegyél részt két sorsoláson! Amennyiben részt veszel a közös tekerésen a paralimpiai sikerekért és a budapesti bringatúrán is, mindkét sorsoláson részt veszel! Ehhez nem kell mást tenned, mint leadni a közös tekerés nevezési lapját, valamint a lepecsételt és kitöltött budapesti bringatúra igazolólapodat is 12:45-ig a Központi sátorban.